Olaplex hoito

Mikä on Olaplex? 

Olaplex on patentoitu ja alkuperäinen kemiallinen keksintö, jota voidaan käyttää esimerkiksi värjäysten ja vaalennuksien yhteydessä. 

Miten se toimii?

Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia. Aine imeytyy hiuksiin ja korjaa esimerkiksi käsittelyn avaamia rikkisidoksia.

Kuinka sitä käytetään?

Olaplex tuotteissa on sama vaikuttava aine,  mutta niillä on eri koostumukset, joiden takia ne on suunniteltu käytettäväksi hoito- tai käsittelyprosessien eri vaiheissa.
  Hoidossa Olaplexin ykkösaine sekoitetaan veteen ja sen tehtävä on nopeuttaa korjaavaa vaikutusta, sillä se pääsee imeytymään hiukseen nopeasti ja tehokkaasti. Ykkösaineen päälle laitetaan kakkosaine, josta saadaan hoitoon lisää tehoa, ja sen vaikutusaika on pidempi.

Kemiallisen käsittelyn yhteydessä ykkösaine sekoitetaan värin tai vaalennusaineen sekaan ja vaikutusajan jälkeen massa pestään pois. Kemiallisen käsittelyn yhteydessä ykkösaine suojaa hiuksen rakennetta ja huuhtelun jälkeen käytettävä kakkosaine korjaa käsittelyn avaamia rikkisidoksia.

Tämä postaus tehtiin parityönä, joten tähän asti teksti on omaa kirjoitustani.

Käyttötavat ja sekoitussuhteet?

Olaplexia voi käyttää työkaluna tai tarjota asiakkaille osana värjäys- tai vaalennustyötä tai erillisenä hoitokäsittelynä. Olaplex-tuotteiden käyttö vähentää dramaattisesti vaurioita hiuksessa jokaisella värjäyskerralla.
Olaplex Bond Multiplier No.1 -tuotetta käytetään työkaluna ja lisäämällä sitä vaalennusaineeseen tai hiusväriin.
Käsittely viimeistellään levittämällä Olaplex Bond Perfector No.2 hiuksiin, kun väri on huuhdeltu pois hiuksista.
Sisällytä palvelukokonaisuuteen aina Olaplex Hair Perfector No.3 -ylläpitotuote, jota asiakkaasi voi käyttää kotona kerran viikossa vahvistamaan hiuksiaan entisestään sekä ylläpitämään Olaplex-käsittelyn tuloksia. Hair Perfector No.3 -tuotetta voidaan käyttää myös ennen seuraavaa kampaajan kemiallista käsittelyä esikäsittelyaineena, jolloin hius on paremmassa kunnossa vastaanottamaan väri-, vaalennus- tai permanenttikäsittelyn.
https://olaplex-suomi.myshopify.com/

Sekoitussuhteet ja tarkemmat käyttötavat löytyvät PDF-tiedostona seuraavasta linkistä:

Lähteet:
Facebook: Olaplex Suomi PRO

Kommentit

Suositut tekstit